Termeni și Condiții

SC PRO DAO PSI SRL

Nr.Ord.Reg.Com/an J40/21396/2004

Cod unic inreg: RO17063780

Sediu: Bd. Mircea Voda nr. 44

Banca: Transilvania

IBAN: IBAN RO12BTRL04501202S49049XX

Utilizarea site-ului Editurii PRO DAO implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi fara o alta notificare.

Comanda si Livrare
Clienţii pot comanda produse de pe www.edituraprodao.ro  fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail, telefon sau fax. Clientul poate verifica statusul comenzii sale in sectiunea dedicata a site-ului, de asemenea clientul primeste un mail la fiecare schimbare a statusului comenzii sale. Clientul poate anula prin e-mail/telefon/fax comanda, până la momentul primirii confirmării finale din partea SC PRO DAO PSI SRL privind posibilitatea onorării acesteia
Produsele comandate se livreaza in toata tara prin curier rapid, utilizand modalitatea alesa de dumneavoastra in momentul comenzii, iar în UE prin curierul rapid în 3-7 zile. Pentru comenzile domestice care depasesc 150 RON transportul este suportat de catre editura.
Comenzile inregistrate pe www.edituraprodao.ro  in zilele de Vineri dupa ora 14 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Reduceri si Discount-uri      
Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către SC PRO DAO PSI SRL, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.
Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare. Pentru eventuale probleme va stam la dispozitie la adresa de e-mail  office@edituraprodao.ro si la numerele de telefon afisate in pagina de contact a site-ului editurii.

Modalităţi de plată
Plata produselor comandate se poate efectua prin ramburs la primirea comenzii sau prin Mobilpay.
În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, www.edituraprodao.ro  va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.
In cazul comenzilor efectuate de persoanele juridice se pot negocia si alte modalitati de plata.

Returnarea produselor
SC Pro Dao Psi SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. SC PRO DAO PSI SRL are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, SC PRO DAO PSI SRL îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Dreptul de autor
Conţinutul site-ului web www.edituraprodao.ro   (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum şi alte date) este proprietatea SC PRO DAO PSI SRL şi a partenerilor şi furnizorilor săi, fiind aparat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al SC PRO DAO PSI SRL.

Accesul online al utilizatorilor
SC PRO DAO PSI SRL nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.edituraprodao.ro  în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale SC PRO DAO PSI SRL.
Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Confidentialitatea Datelor
Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC PRO DAO PSI SRL, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de SC PRO DAO PSI SRL.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC PRO DAO PSI SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Dupa orice comanda plasata pe site-ul nostru, devii client www.edituraprodao.ro. Astfel, este posibil sa primesti diverse anunturi (prin e-mail sau prin posta) referitoare la serviciile noastre, urari de sarbatori etc. Daca nu doresti sa primesti notificari din partea Editurii ProDao, te rugam sa ne trimiti un e-mail sau sa ne anunti telefonic.

OPINII, IMPRESII SI ALTE MESAJE

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, intrebari, comentarii si alte mesaje atata timp cat continutul acestora nu este ilegal , discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios si nu incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de autor, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti.