Zâmbete și terapie

Mirela Codilă
34,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Mirela Codilă
Cod produs - SKU 9786069721087

Scopul acestor mici povestiri este învățarea ușoară, prin joc și zâmbet. Nu bârfim, nu judecăm, ci tragem concluzii legate de blocajele personale, de modul în care ne păcălim singuri și de modul în care am putea, dacă ne-am auzi noi pe noi înșine ce vorbim, să identificăm propriile „minciuni“.

Descriere

Cu cât ești mai adânc implicat și atașat de o problemă, cu atât este mai greu să vezi unde greșești sau, mai corect, să înțelegi că greșești, în primul rând. Exemplele din această carte au ca scop să pună în evidență „paiul din ochiul celuilalt“ care, prin observare și analiză personală, să se transforme în „bârna din ochiul“ fiecăruia dintre noi. Un alt scop al acestei cărți este să vă fac să zâmbiți, deoarece zâmbetul este o metodă de stimulare a „circuitelor creierului“, care sporesc interacțiunea socială, empatia și modifică în bine starea de spirit.

Mirela Codilă, Introducere la Zâmbete și terapie

Scopul acestor mici povestiri este învățarea ușoară, prin joc și zâmbet. Nu bârfim, nu judecăm, ci tragem concluzii legate de blocajele personale, de modul în care ne păcălim singuri și de modul în care am putea, dacă ne-am auzi noi pe noi înșine ce vorbim, să identificăm propriile „minciuni“. Ascunzându-ne azi, ascunzându-ne mâine, ajungem să ne creăm propria realitate, care devine în timp o zonă de confort, de unde nu mai ieșim decât cu un șoc adevărat.

Detalii

SKU
9786069721087
Greutate
0.3 kg
ISBN
978-606-9721-08-7
Tipul cartii
Softcover
Pagini
174
Coperta
Softcover
Author
Mirela Codilă
Anul publicarii
2020