Radiestezie aplicată pentru practicanții Reiki

Mirela Codilă
69,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Mirela Codilă
Cod produs - SKU 9786069721117

Radiestezia este puțin diferită de alte sisteme de evoluție spirituală. În cazul ei, exercițiul este mult, mult mai important. Dacă la Reiki poți să prinzi informațiile din zbor și să practici intuitiv, aici este nevoie să exersezi mult și zilnic.

Descriere

Acest caiet de seminarii vine ca o completare la primele două caiete deja publicate, Reiki pentru începători și Reiki pentru Maeștri, în care am vorbit despre ce informații ar trebui să deținem pentru a reuși să rezolvăm anumite situații care apar în munca noastră specifică, de practicanți/maeștri Reiki. Aceste informații, așa cum am spus în caietele de reiki sunt foarte importante pentru cel care lucrează cu energia, ele fac diferența dintre a rezolva sau nu o situație, dar și dintre a fi sau nu eficient în activitatea pe care o practici.

Detalii

SKU
9786069721117
Greutate
0.35 kg
ISBN
978-606-9721-11-7
Tipul cartii
Paperback
Pagini
332
Author
Mirela Codilă
Anul publicarii
2023

Cuprins

Cuvânt înainte

Radiestezie gradul 1
Capitolul 1. Ce este Radiestezia?
Capitolul 2. Noțiuni introductive
2.1 Informații și definiții.
2.2 Istoricul radiesteziei
2.3 Ansa și raportorul
2.4 Surse de semnal
2.5 Metode de detectare/cercetare radiestezică.
2.6 Etalonarea
2.7 Tipuri de investigații radiestezice.
2.8 Antrenamentul operatorului radiestezist.
2.9 Ecuația realității.
Capitolul 3. Structura psihicului uman
3.1 Structura fizică
3.2 Structura biosică
3.3 Structura noesică
3.4 Energia Kundalini
3.5 Chakrele
3.6 Biocâmpurile.
3.7 Meridianele energetice
Capitolul 4. Măsurătorile radiestezice.
Capitolul 5. Sistemul teluric – Benzile Hartmann.

Radiestezie gradul 2
Capitolul 6. Măsurători Radiestezice ale biocâmpurilor
Capitolul 7. Măsurători radiestezice ale chakrelor
Capitolul 8. Anomalii Bioenergetice (ABE)
Capitolul 9. Starea de sănătate (SS), Starea de vitalitate (SV), Starea de energizare (SE)
Capitolul10. Energii Benefice Fundamentale (EBF) – Beneficiate
Capitolul 11. Realizarea Voii Divine (RVD) și Implicarea în Realizarea Voii Divine (IRVD)
Capitolul 12. Sufletul (SN) și Șarpele Kundalini (SK)
Capitolul 13. Entități Noesice – Îngeri și ghizi

Radiestezie gradul 3
Capitolul 14. Compatibilități (C)
Capitolul 15. Spațiile radiestezice
Capitolul 16. Proceduri de curățare infoRenergetice
Capitolul 17. Cauzele suferințelor
Capitolul 18. Misiunea personală (MP)
Încheiere
Anexe
Mulțumiri

Cuvant inainte

Acest caiet de seminarii vine ca o completare la primele două caiete, deja publicate, în care am vorbit despre ce informații ar trebui să deținem pentru a reuși să rezolvăm anumite situații care apar în munca noastră specifică, de practicanți/maeștri Reiki. Aceste informații, așa cum am spus în caietele de reiki sunt foarte importante pentru cel care lucrează cu energia, ele fac diferența dintre a rezolva sau
nu o situație, dar și dintre a fi sau nu eficient în activitatea pe care o practici.
De ce era nevoie și de acest caiet? Principalul motiv care a dus la apariția acestui caiet este următorul: până acum, am tot vorbit despre ce anume ar trebui să măsurăm radiestezic, despre ce algoritmi ar trebui să folosim, dar am omis să vorbim despre ce și cum facem pentru a putea efectua aceste măsurători, despre cum ne conectăm la banca de date a lui Dumnezeu, despre cine și cum ne ajută în efectuarea acestor măsurători. Un alt aspect care m-a determinat să scriu și să public acest caiet este dorința de a împărtăși din experiența mea personală, acumulată de-a lungul multor ani în care am utilizat și predat radiestezia.
Din respect față de cei de la care am învățat, voi păstra în expunerea mea, în mare, structura cursului pe care l-am parcurs la rândul meu. În anul 2001 am început cursurile de radiestezie la SRR, filiala Oradea, ca apoi în 2005 să reiau aceste cursuri cu Dorina Dabija, maestru reiki și radiestezist,
recomandat de maestrul meu de reiki Ovidiu Dragoș Argeșanu.
Am avut binecuvântarea de a sta lângă Dorina mai multe serii de cursuri de radiestezie, ca să pot aprofunda aceste informații. Din 2008 am început eu să predau radiestezie și an de an am schimbat câte ceva în structura și informațiile cursului. Faptul că în practica mea cursurile durau cate 7-8
săptămâni, cu întâlniri consecutive de câte 2-3 ore pe săptămână, le făcea mai greu accesibile, ca timp și efort, atât pentru mine, cât și pentru cei care doreau să participe la ele. Ca urmare consider binevenite informațiile din acest caiet de seminar și doresc din toată inima să fie la fel de bine primit ca primele două caiete de Reiki.
Vreau, de asemenea, să precizez aici, că radiestezia este puțin diferită de alte sisteme de evoluție spirituală. În cazul ei, exercițiul este mult, mult mai important. Dacă la Reiki poți să prinzi informațiile din zbor și să practici intuitiv, aici este nevoie să exersezi mult și zilnic.
Închei această prezentare cu o recomandare pe care am primit-o și eu la rândul meu; dacă crezi că nu poți să-ți aloci zilnic măcar 15 minute pentru practică, te rog să pui deoparte acest caiet de seminar și să revii la el când ești pregătit.:)
Spor la exersat!