La Que Sabe - Cea care știe să fie Femeie

Oana Silvia Filip
34,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Oana Silvia Filip
Cod produs - SKU 9786069721001

Această carte nu vine să-ți dicteze cum trebuie să fii, să-ți ofere soluții sau să-ți spună în câți pași ajungi la final. Ea te îndeamnă să devii responsabilă pentru cine ești, pentru viața ta și mai ales pentru cine vrei să fii de acum încolo.

Descriere

Cartea pe care o ții în mână este adresată sufletului tău de femeie care vrea să se regăsească pe sine. Este o carte despre curajul de a te descoperi și metamorfoza în Femeia care știe să fie Femeie. Îți vorbește despre mine, despre tine, despre toate femeile din lume care aleg să se trezească și să dobândească înțelepciunea de a fi. Această carte nu vine să-ți dicteze cum trebuie să fii, să-ți ofere soluții sau să-ți spună în câți pași ajungi la final. Ea te îndeamnă să devii responsabilă pentru cine ești, pentru viața ta și mai ales pentru cine vrei să fii de acum încolo.

„Am reușit să ridicăm la rang de măiestrie prototipul femeii „Zoe cea bărbată”, însă, din când în când, în momentele de singurătate, ne simțim sugrumate de un strigăt interior care ne cere să dăm măștile jos. Este născut dintr-o suferință surdă care nu ne dă pace, o neîmplinire, o durere care ne macină încet pe dinăuntru. Cu siguranță ai simțit și tu această suferință. Indiferent de forma ei de manifestare, ea este aceeași în noi toate; este foamea de iubire de sine și dorul de a fi acceptate pentru ceea ce suntem cu adevărat: femei! ”

La Que Sabe: cea care știe să fie Femeie

Detalii

SKU
9786069721001
Greutate
0.35 kg
ISBN
978-606-9721-00-1
Tipul cartii
Softcover, Softcover - cu autograf
Pagini
190
Coperta
Softcover
Author
Oana Silvia Filip
Anul publicarii
2020

Cuprins