Dimensiunea PSI, Interviuri Televizate (vol. 2)

Ovidiu Dragoș Argeșanu
34,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Cod produs - SKU 9786069341346
Vezi alte optiuni

Descriere

Conferințele "Treptele Inițierii, Integrarea Principiilor Divine, Iubirea Divină și manifestările Ei"

Despre Importanța Sufletului Trebuie să înțelegem că sufletul nu este al nostru. Sufletul este împrumutul lui Dumnezeu pentru noi.

Despre Șarpele Kundalini Șarpelui Kundalini i se mai spune și energia vitală, sinele. Acest Șarpe Kundalini reprezintă cauza și scopul final al vieții.

Universul ca Energie Energia este Dumnezeu, pentru că și Dumnezeu este la baza tuturor lucrurilor.

Gândul ca Energie Arta este să ajungi să trăiești pe Pământ în Dumnezeu, conectat la Dumnezeu, gândind în Dumnezeu.

Starea Alfa. Regresia în viețile trecute Neiertările din alte vieți - ale noastre și ale altora - sunt boli din viața asta. Regresia este o cale de vindecare a problemelor.

Arta de a obține Harul Exista o ințelepciune umană și există o ințelepciune divină. Cunoașterea spirituală înseamnă, de fapt, înțelepciune divină.

Dreptul Divin în Bani Bogăția și abundenta sunt un dar divin. Dar noi ieșim din abundență, ieșim din bogăție, pentru că ieșim din Dumnezeu. Deci, soluția este întoarcerea la Dumnezeu.

Despre orgoliu, smerenie și stima de sine Singurul moment în care poți să te jerfesti pentru ceilalți este atunci când ești smerit. Orgoliul, la un anumit nivel, te împiedica să mai evoluezi...

De la Iubirea Sexualizată la Iubirea Divină Dreptul la iubire se poate câștiga iubind necondiționat, având grijă de alții necondiționat, ajutând necondiționat, până când ispășești binele nefăcut de alții.

Detalii

SKU
9786069341346
Categorii
ISBN
978-606-93413-46
Editura
PRO DAO
Pagini
355
Limba
Română
Author
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Anul publicarii
2015