Arta Războiului PSI

Ovidiu Dragoș Argeșanu
34,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Cod produs - SKU 9786069273272
Vezi alte optiuni

Privind prin prisma omului simplu, Războiul PSI pare de domeniul fantasticului. Puterea nebănuită a psihicului poate fi folosită pentru atacarea, manipularea şi distrugerea altor oameni. Folosirea neraţională a cunoaşterii ezoterice este periculoasă şi este nevoie ca aceasta să fie controlată cumva. Arta războiului PSI și este combinaţia ideală de elemente necesare protecţiei personale şi a celor din jur.

Descriere

Cum am ales de mult timp ca viața mea să nu fie una simplă, evident că această carte mi-a ridicat o nouă problemă: în ce măsură și până unde poate fi spus adevărul. Unde trebuie să mă opresc în căutările mele, până unde să spun și unde trebuie să încep să tac. Niciodată nu am simțit nevoia să nu spun un lucru și din cauza aceasta mi s-a spus că pot face mai mult rău decât bine.

Niciodată nu mi-am dorit să lupt PSI cu cineva. De multe ori însă devenim prea plini de propriile noastre cunoștințe și puteri și atunci Dumnezeu ne îngăduie să fim loviți de cineva ca să mergem mai departe. Prin tot ceea ce ni se întâmplă, care de multe ori ni se pare rău, nu facem decât să învățăm și să ne descoperim propriile limite și să le depășim.

Îmi doresc să existe oameni mai bine pregătiți decât mine, pentru că protecția PSI a unui popor este dată și de fiecare individ în parte, dar și de vârfurile lui.

Detalii

SKU
9786069273272
Categorii
ISBN
978-606-92732-7-2
Editura
Editura Virtuală pentru ediția digitală, PRO DAO
Pagini
192
Limba
Română
Coperta
Softcover
Author
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Anul publicarii
2011