Arta Războiului PSI – Protecția

Ovidiu Dragoș Argeșanu
34,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Cod produs - SKU 9786069273265
Vezi alte optiuni

Lumea a înnebunit și suntem victimele atacurilor PSI la orice pas. Ca să prevenim atacurile sau să reparăm psihicul afectat, este necesar să știm cum sunt acestea alcătuite și cum funcționează.

Descriere

Se impunea apariția lucrării Arta războiului PSI: Protecția? Numai cei care o vor citi și care o vor practica vor putea spune. Nu am pretenția că voi spune totul. Nici nu am intenția asta. Doresc numai să deschid drumuri pentru cei care vor, pot și trebuie să învețe să folosească lumina, energiile, entitățile de lumină sau de întuneric.

Din punctul de vedere al unui luptător al luminii, ai nevoie de sursa de energie, de muniție, pentru orice faci. Degeaba, spuneam cursanților mei, discuți despre cilindri de lumină, conuri, scuturi, săgeți sau alte arme de foc, dacă nu ai capacitatea de a le da putere la nivel astral. Odată având acces la lumină, se poate învăța orice și vibrația practicantului va crește, iar puterea lui, reprezentată de sistemele de protecție și atac, va fi mai mare.

Lumea a înnebunit și suntem victimele atacurilor PSI la orice pas: de la vânzătorul ambulant care este învățat să-ți spună poezia și să ți se concentreze pe al treilea ochi, la televiziune și campanii electorale. Pentru a ști cum să ne apărăm, nu este absolut necesar să știm foarte multe, dar știind, este mai ușor decât în lipsa cunoașterii. De aceea este bine să avem o noțiune clară asupra psihicului uman – o mașină care se poate defecta. Ca să previi asta sau ca să o repari, este necesar să știm cum este ea alcătuită și cum funcționează.

Trebuie să precizez că, indiferent de protecția pe care ne-o facem noi, nu suntem inexpugnabili și cel mai bun sistem de protecție este Dumnezeu.

Detalii

SKU
9786069273265
Categorii
ISBN
978-606-92732-6-5
Editura
Editura Virtuală pentru ediția digitală, PRO DAO
Pagini
224
Limba
Română
Coperta
Softcover
Author
Ovidiu Dragoș Argeșanu
Anul publicarii
2011