Cum comanzi

Caută cărțile dorite și adaugă-le în coșul de cumpărături. Pentru mai multe titluri, ai posibilitatea să alegi între varianta tipărită (pentru unele titluri Softcover și Hardcover) și ediția digitală.

Dacă ai adăugat într-un coș atât ediția digitală, cât și o carte tipărită, atunci vei putea plăti produsele din coș doar cu cardul. Plăţile sunt procesate de către Mobilpay™.

În momentul în care dorești să plasezi o comandă, sistemul îți va solicita o serie de informații necesare livrării acesteia. Datele vor fi utilizate strict pentru crearea unui cont de client, în care poți reveni oricând pentru a vedea istoricul și starea comenzilor, poți descărca titlurile digitale achiziționate, cupoanele de reducere disponibile, dar și o serie de alte informații și oferte speciale.

Pentru o accesare mai simplă și mai rapidă, am implementat pentru cititorii noștri facilitatea de înscriere folosind unul dintre conturile dvs. sociale preferate: Facebook, Twitter sau Google. Editura Pro Dao nu stochează datele suplimentare din conturile sociale și solicită informația minimală necesară creării a unui cont: numele și adresa de e-mail, restul detaliilor putând fi completate opțional.

Poți comanda cărțile noastre și prin e-mail sau telefon. Sună-ne la numărul de contact sau trimite-ne lista cărților alese prin formularul de contact sau la adresa de e-mail comenzi@edituraprodao.ro. Nu uita să adaugi adresa exactă unde dorești să primești pachetul și numărul de telefon (pentru a putea fi contactat de către curier).

Cum plătești

Comenzile plasate în librăria noastră pot fi achitate numerar la primire sau prin card. Pentru asta, alege în pagina de procesare a comenzii (Detalii comandă) opțiunea Numerar la livrare sau MobilPay Gateway

Plătește sigur şi uşor cu cardul.
Mobilpay™ permite plata cu carduri de debit şi credit Visa şi Mastercard. Toate tranzacţiile sunt procesate 3D-Secure.

Paşii sunt simpli: după ce ai adăugat produsele în coşul de cumpărături şi ai apăsat butonul Continuă cu finalizarea comenzii, vei vedea un rezumat al comenzii.
Metoda de plată Mobilpay™ va fi afişată după Total.
Alege MobilPay Gateway.
Vei fi transferat automat pe serverul Mobilpay™, unde vei efectua plata.
După confirmarea plăţii de către procesator, reveniţi la contul dvs. de la Librăria Editurii ProDao.

Livrarea comenzii

Comanda poate fi anulată prin e-mail/telefon sau în sistem, până la momentul primirii confirmării de expediere prin e-mail. Refuzul primirii comenzii de la curier implică imposibilitatea plasării unor comenzi ulterioare, dacă refuzul este nejustificat.

Produsele comandate se livrează în toată țara prin Curier rapid. Pentru comenzile ce depasesc 150 RON, transportul este suportat de către editură. Livrearea se face în termen de 24-72 ore de la plasarea comenzii, iar tranzitul durează 24-48 de ore. Comenzile înregistrate în zilele de Vineri, sâmbătă sau duminică, vor fi expediate în ziua de Luni. Termenii de expediere și livrare nu includ sărbătorile legale, cazul de forță majoră și cazul fortuit.

Livrări internaționale

Începând cu 10 decembrie 2020, Editura Pro Dao livrează în târile Uniunii Europene în regim door-to-door, prin curier. Din păcate, din cauza Brexitului, Marea Britanie nu mai este inclusă în destinațiile noastre.

Livrarea expedierii se face într-un termen cuprins între 3 și 7 zile lucrătoare. Termenul de livrare poate varia în funcție de destinatia finală și de localitatea de preluare.

Tarifele sunt următoarele (în lei):

Zona 2 Zona 2 promo Zona 3 Zona 3 Promo Zona 4 Zona 5
<= 3kg 95 (aprox. 20 euro) 91 (aprox. 19 euro) 123 (aprox. 25 euro) 120 (aprox. 25 euro) 166 243
<= 5kg 95 (aprox. 20 euro) 91 (aprox. 19 euro) 210 (aprox. 43 euro) 120 (aprox. 25 euro) 253 331
<= 10kg 182 (aprox. 38 euro) 108 (aprox. 22 euro) 210 (aprox. 43 euro) 148 (aprox. 31 euro) 253 331
<= 20kg 225 (aprox. 47 euro) 108 (aprox. 22 euro) 252 (aprox. 52 euro) 148 (aprox. 31 euro) 294 371
<= 31.5kg 253 (aprox. 52 euro) 108 (aprox. 22 euro) 283 (aprox. 58 euro) 148 (aprox. 31 euro) 325 402
Destinație Slovacia Austria, Germania, Italia Croația, Danemarca, Estonia, Luxemburg, Slovenia, Letonia, Lituania Belgia, Cehia, Franța, Olanda, Spania Finlanda, Portugalia, Suedia Irlanda