Radiestezie aplicată pentru practicanții Reiki

69,90 lei

Radiestezia este puțin diferită de alte sisteme de evoluție spirituală. În cazul ei, exercițiul este mult, mult mai important. Dacă la Reiki poți să prinzi informațiile din zbor și să practici intuitiv, aici este nevoie să exersezi mult și zilnic.

Recomandate împreună (fiecare titlu recomandat are 20% reducere dacă este adăugat în coș împreună cu acest titlu! )

Reiki pentru începători – Caiet de seminar

Reiki pentru începători - caiet de seminar este gândit ca o unealtă necesară celor care sunt la început de drum în acest sistem de terapie alternativă și care au foarte puține cunoștințe despre corpuri și structuri energetice. O culegere utilă de informații și exerciții pe care autoarea, psiholog și maestru Reiki, le-a adunat de a lungul anilor și pe care le folosește în scop personal, dar le oferă și celor care vin să învețe de la ea.

Reiki pentru Maeștri – Caiet de seminar

Reiki pentru Maeștri - caiet de seminar este indubitabil continuarea caietului de seminar pentru începători și a apărut ca urmare a acumulării unei cunoașteri despre care am simțit că nu și are locul în prima parte. Volumul de față se adresează celor care au un nivel avansat de cunoștințe în domeniul spiritual.
.

Zâmbete și terapie

Scopul acestor mici povestiri este învățarea ușoară, prin joc și zâmbet. Nu bârfim, nu judecăm, ci tragem concluzii legate de blocajele personale, de modul în care ne păcălim singuri și de modul în care am putea, dacă ne-am auzi noi pe noi înșine ce vorbim, să identificăm propriile „minciuni“.

Greutate 0,35 kg
Anul publicării

2023

Autor

Mirela Codilă

ISBN

978-606-9721-11-7

Pagini

332

Tipul cartii

Paperback

ISBN: 9786069721117 Categorii: , , Etichete: , ,