Autorii PRODAO

Ovidiu Dragoș Argeșanu

Fondator

S-a născut pe 8 decembrie 1968 la Belgrad, în Serbia, pentru că tatăl lui era diplomat și fusese detașat cu familia la ambasada română de acolo. Dragoș Argeșanu explică plastic apetența lui pentru domeniul în care activează astăzi: „Mama a fost economist, iar tatăl spion, așa că am moștenit dorința de a afla de la unul și înclinația spre științele exacte de la celălalt […]

Mirela Codilă

Autor

Mirela Codilă este economist, maestru Reiki și autorul cărții Despre terapia PSI – cazuri concrete. S-a născut într-o comună din Bihor, dar a crescut și a făcut liceul în Oradea. Este absolventa Facultății de Științe Economice din Timișoara.

Oana Silvia Filip

Autor

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe.

Théophile Pascal

Autor

Théophile Pascal s-a născut la data de 11 mai, 1860, la Villecroze, un sat din sudul Franţei și a studiat medicina. Dr. Pascal a intrat în Societatea Teozofică în 1891, iar în cursul anului următor a scris o serie de articole pentru Revue Théosophique Française pe cele mai variate subiecte: puteri psihice; căderea îngerilor. A devenit secretar general al Secției franceze a Societății Teozofice cu sediul în Adyar. A primit medalia Subba Row în 1906 pentru scrierile sale.

Gina Ilie

Autor

A fi terapeut este un privilegiu, este o mare binecuvântare, o mare onoare și se cuvine să fii prezent în actul terapeutic cu sfială, cu respect, cu multă îngăduință și, pe cât posibil, cu ințelepciune!

Swami Panchadasi

Autor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam feugiat, urna vel faucibus blandit, urna urna finibus enim, eget venenatis nisi neque sed augue. Nulla viverra sapien quis tellus semper, vitae pulvinar ante dictum. Praesent mattis purus et eros gravida tempor. Donec ut mauris nibh.

Jack London

Autor

John Griffith London a fost un romancier, jurnalist și activist social american. Pionier în lumea ficțiunii revistelor comerciale, a fost unul dintre primii scriitori care a devenit celebru la nivel mondial și a câștigat o avere din scris. El a fost, de asemenea, un inovator în genul care va deveni mai târziu cunoscut sub numele de science fiction.

Oana Pustiu

Autor

După cum se autodefinește, Oana este „un spirit pe scena vieții, jucând rolul esențial de A FI, încercând să-și reamintească perfecțiunea, esența, naturalețea, simplitatea.” S-a născut în Comăneştii de Bacău, dar a crescut, copilărit și studiat în Braşov. A absolvit Facultatea de Studii Economice şi Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

Catherine Shainberg

Autor

Dr. Catherine Shainberg este psiholog, vindecător, vizionar și profesor transpersonal cu practică privată în New York. În cei 40 de ani de experiență, ea a predat miilor de studenți din întreaga lume și a creat instrumente revoluționare pentru eliminarea tulburărilor fizice și emoționale.

Ramona Matei

Autor

După atâția ani de lucru cu clienții, am ajuns la concluzia că problemele oamenilor au un numitor comun: lipsa iubirii! Omul este o ființă socială, are nevoie de iubire pentru a crește, pentru a funcționa, pentru a trăi. Iubirea se manifesta prin atingere, sustinere emoțională, comunicare, contact vizual, prezență (nu doar fizică!). […] Din fericire, sunt mulți oameni care s-au trezit și și-au schimbat modul de viață, iar prioritățile reale au luat locul celor dictate de cutumele sociale.

Aida Parascan

Autor

După ce a câștigat Master Chef România în 2013, Aida Parascan a ales să studieze și să practice terapiile alternative, devenind practicant și profesor Reiki pentru mai multe sisteme (Usui, Karuna, Shambala, Grandmaster Ascension, Ghendai, Melchisedec).